Ceas  Barbatesc Bulova DRESS 96C114 Wintermoor    cu Comanda Online

Comanda online acest ceas de mana barbatesc Bulova DRESS 96C114 Wintermoor original, un model cu mecanism intr-o nuanta de , disponibil la pret accesibil. Alege ceasuri Bulova barbati cu curea de si geam de atunci cand doresti sa porti un accesoriu modern. Mai mult decat atat, astfel de ceasuri barbatesti Bulova originale sunt considerate a fi adevarate bijuterii de colectie.

VEZI PRET

Caracteristici Ceas Barbatesc Bulova DRESS 96C114 Wintermoor Original cu Cadran de mm:

Id Produs: 89320
Brand: Bulova

Ceasul barbatesc Bulova DRESS 96C114 Wintermoor se adreseaza celor care adopta stilul casual – sport. Dispune de un mecanism quartz, recunoscut pentru precizie (+/-20 sec pe luna). Displayul este analog, cu markeri ora argintii de tip linii, in contrast cu fundalul negru, pentru o citire usoara. Ceasul Bulova DRESS 96C114 Wintermoor este un model pe a carui durabilitate te poti baza. Carcasa din otel inoxidabil prezinta o mare rezistenta, cadranul este protejat de un geam din cristal mineral. Caracterul sport este dat de cele trei subcadrane care indica data, ziua saptamanii si ora. Aratatoarele si markerii ora cu insertii luminescente ofera vizibilitate in intuneric. Cureaua din piele, ii confera ceasului Bulova DRESS 96C114 Wintermoor versatilitate, poate fi asortat la o varietate de outfituri, atat sport cat si de zi cu zi.

Detalii Ceas de mana Bulova DRESS 96C114 Wintermoor cu display pentru barbati:

Daca iti doresti ceasuri , brand-ul Bulova este cel inspre care ar trebui sa te orientezi inainte de toate. Modelele de ceasuri Bulova barbatesti originale sunt fabricate din materiale de calitate superioara, dar si in culori in voga usor de asortat la diverse tinute, precum este si acest ceas .

Iti recomandam sa optezi pentru un ceas barbatesc Bulova DRESS 96C114 Wintermoor de mana cu geam de ce vine cu o curea de si pe care il poti achizitiona online la un pret foarte bun. Alege ceasuri originale Bulova de barbati pentru un look modern.

Magazin: watchshop


Produse din aceeasi categorie