Ceas  Barbatesc Casio AQ-164W-7AVDF    cu Comanda Online

Comanda online acest ceas de mana barbatesc Casio AQ-164W-7AVDF original, un model cu mecanism intr-o nuanta de , disponibil la pret accesibil. Alege ceasuri Casio barbati cu curea de si geam de atunci cand doresti sa porti un accesoriu modern. Mai mult decat atat, astfel de ceasuri barbatesti Casio originale sunt considerate a fi adevarate bijuterii de colectie.

VEZI PRET

Caracteristici Ceas Barbatesc Casio AQ-164W-7AVDF Original cu Cadran de mm:

Id Produs: 78576
Brand: Casio

Ceasul barbatesc Casio SPORT AQ-164W-7AVDF se adreseaza persoanelor active care au nevoie de un model multifunctional. Mecanismul quartz asigura o precizie de +/- 30 secunde pe luna. Displayul analog si digital permite o citire rapida a datelor. Ceasul Casio SPORT AQ-164W-7AVDF dispune de functiile cronometru, numaratoare inversa si alarma, utile atunci cand practici activitatile sportive preferate. In medii intunecate ofera o vizibilitate maxima, dispune de cadran electroluminescent (cu functie After-Glow inclusa) si aratatoare cu insertii luminescente Neobriteâ€. Cureaua neagra, din cauciuc este durabila. Afiseaza data curenta. Are o clasificare a rezistentei la apa de 10 atm, poti sa practici inot de suprafata cu el la mana. Ceasul Casio SPORT AQ-164W-7AVDF intregeste outfiturile tale casual – sport.

Detalii Ceas de mana Casio AQ-164W-7AVDF cu display pentru barbati:

Daca iti doresti ceasuri , brand-ul Casio este cel inspre care ar trebui sa te orientezi inainte de toate. Modelele de ceasuri Casio barbatesti originale sunt fabricate din materiale de calitate superioara, dar si in culori in voga usor de asortat la diverse tinute, precum este si acest ceas .

Iti recomandam sa optezi pentru un ceas barbatesc Casio AQ-164W-7AVDF de mana cu geam de ce vine cu o curea de si pe care il poti achizitiona online la un pret foarte bun. Alege ceasuri originale Casio de barbati pentru un look modern.

Magazin: watchshop


Produse din aceeasi categorie