Ceas  Barbatesc Casio AW-49H-7BVEF    cu Comanda Online

Comanda online acest ceas de mana barbatesc Casio AW-49H-7BVEF original, un model cu mecanism intr-o nuanta de , disponibil la pret accesibil. Alege ceasuri Casio barbati cu curea de si geam de atunci cand doresti sa porti un accesoriu modern. Mai mult decat atat, astfel de ceasuri barbatesti Casio originale sunt considerate a fi adevarate bijuterii de colectie.

VEZI PRET

Caracteristici Ceas Barbatesc Casio AW-49H-7BVEF Original cu Cadran de mm:

Id Produs: 78714
Brand: Casio

Dual time (Fus orar suplimentar): un al 2-lea fus orar poate fi setat si apelat; actualizare ora de vara on/off</p> Cronometru 1/100 secunde pana la 1 ora</p> Alarma zilnica, beep la ora fixa</p> Calendar perpetuu (pana in anul 2099)</p>

Detalii Ceas de mana Casio AW-49H-7BVEF cu display pentru barbati:

Daca iti doresti ceasuri , brand-ul Casio este cel inspre care ar trebui sa te orientezi inainte de toate. Modelele de ceasuri Casio barbatesti originale sunt fabricate din materiale de calitate superioara, dar si in culori in voga usor de asortat la diverse tinute, precum este si acest ceas .

Iti recomandam sa optezi pentru un ceas barbatesc Casio AW-49H-7BVEF de mana cu geam de ce vine cu o curea de si pe care il poti achizitiona online la un pret foarte bun. Alege ceasuri originale Casio de barbati pentru un look modern.

Magazin: watchshop


Produse din aceeasi categorie