Ceas  Barbatesc Casio AW-80V-5BVDF Illuminator Baterie 10 ani    cu Comanda Online

Comanda online acest ceas de mana barbatesc Casio AW-80V-5BVDF Illuminator Baterie 10 ani original, un model cu mecanism intr-o nuanta de , disponibil la pret accesibil. Alege ceasuri Casio barbati cu curea de si geam de atunci cand doresti sa porti un accesoriu modern. Mai mult decat atat, astfel de ceasuri barbatesti Casio originale sunt considerate a fi adevarate bijuterii de colectie.

VEZI PRET

Caracteristici Ceas Barbatesc Casio AW-80V-5BVDF Illuminator Baterie 10 ani Original cu Cadran de mm:

Id Produs: 81245
Brand: Casio

Ceasul barbatesc Casio SPORT AW-80V-5BVDF Illuminator este creat pentru persoanele cu un stil de viata activ. Ofera o precizie de +/- 30 secunde pe luna, are la baza un mecanism quartz. Displayul analog si digital permite o citire rapida a datelor. Ceasul Casio SPORT AW-80V-5BVDF Illuminator este dotat cu functiile cronometru, numaratoare inversa si alarma, utile atunci cand practici sporturile preferate si vrei sa-ti monitorizezi performantele. Cadranul are iluminare cu LED, permite utilizarea pe timp de noapte. Ceasul Casio SPORT AW-80V-5BVDF Illuminator iti va reda cu precizie ora pentru 29 de fusuri orare.

Detalii Ceas de mana Casio AW-80V-5BVDF Illuminator Baterie 10 ani cu display pentru barbati:

Daca iti doresti ceasuri , brand-ul Casio este cel inspre care ar trebui sa te orientezi inainte de toate. Modelele de ceasuri Casio barbatesti originale sunt fabricate din materiale de calitate superioara, dar si in culori in voga usor de asortat la diverse tinute, precum este si acest ceas .

Iti recomandam sa optezi pentru un ceas barbatesc Casio AW-80V-5BVDF Illuminator Baterie 10 ani de mana cu geam de ce vine cu o curea de si pe care il poti achizitiona online la un pret foarte bun. Alege ceasuri originale Casio de barbati pentru un look modern.

Magazin: watchshop


Produse din aceeasi categorie