Ceas  Barbatesc Casio CPA-100-1A Prayer Alarm    cu Comanda Online

Comanda online acest ceas de mana barbatesc Casio CPA-100-1A Prayer Alarm original, un model cu mecanism intr-o nuanta de , disponibil la pret accesibil. Alege ceasuri Casio barbati cu curea de si geam de atunci cand doresti sa porti un accesoriu modern. Mai mult decat atat, astfel de ceasuri barbatesti Casio originale sunt considerate a fi adevarate bijuterii de colectie.

VEZI PRET

Caracteristici Ceas Barbatesc Casio CPA-100-1A Prayer Alarm Original cu Cadran de mm:

Id Produs: 117336
Brand: Casio

<pre id=tw-target-text class=tw-data-text tw-ta tw-text-small dir=ltr style=text-align: left; height: 408px; data-placeholder=Translation data-fulltext=><span lang=ro style=font-family: times new roman,times,serif; font-size: 12pt;>Acest ceas a fost creat pentru practicanții Islamului, iar funcția sa principală este alarma timpului de rugăciune.<br />Odată ce ați selectat locația dvs. curentă (dintre cele 31 de fusuri orare, 70 de orașe prestabilite și trei orașe definite de utilizator), ceasul vă va informa la ce oră (ore și minute) urmează rugaciunea. <br />Pe lângă afișarea timpului următoarei rugăciuni, ceasul poate fi, de asemenea, configurat pentru a suna o alarmă de rugăciune.<br />Cu acest ceas, nu trebuie niciodată să vă faceți griji că ați pierdut oricare dintre cele cinci rugăciuni zilnice.</span></pre>

Detalii Ceas de mana Casio CPA-100-1A Prayer Alarm cu display pentru barbati:

Daca iti doresti ceasuri , brand-ul Casio este cel inspre care ar trebui sa te orientezi inainte de toate. Modelele de ceasuri Casio barbatesti originale sunt fabricate din materiale de calitate superioara, dar si in culori in voga usor de asortat la diverse tinute, precum este si acest ceas .

Iti recomandam sa optezi pentru un ceas barbatesc Casio CPA-100-1A Prayer Alarm de mana cu geam de ce vine cu o curea de si pe care il poti achizitiona online la un pret foarte bun. Alege ceasuri originale Casio de barbati pentru un look modern.

Magazin: watchshop


Produse din aceeasi categorie