Ceas  Barbatesc Casio G-SHOCK G-9300-1ER Mudman Tough Solar    cu Comanda Online

Comanda online acest ceas de mana barbatesc Casio G-SHOCK G-9300-1ER Mudman Tough Solar original, un model cu mecanism intr-o nuanta de , disponibil la pret accesibil. Alege ceasuri Casio barbati cu curea de si geam de atunci cand doresti sa porti un accesoriu modern. Mai mult decat atat, astfel de ceasuri barbatesti Casio originale sunt considerate a fi adevarate bijuterii de colectie.

VEZI PRET

Caracteristici Ceas Barbatesc Casio G-SHOCK G-9300-1ER Mudman Tough Solar Original cu Cadran de mm:

Id Produs: 80331
Brand: Casio

Acest nou model MUDMAN este primul echipat cu un senzor de directie si un senzor pentru temperatura care te vor ajuta oricand te vei aventura in locuri necunoscute. Atingerea unui buton va duce direct in modul busola din orice alta aplicatie. Un grafic pentru fazele lunii va da un indiciu daca noptile vor fi luminate sau nu. O functie de inclinare face posibil ca ceasul sa-si ajusteze nordul magnetic real. Toate acestea plus bateria solara Tough Solar care face totul sa mearga, si totala protectie contra murdariei si a socurilor, fac din acest ceas un must-have.

Detalii Ceas de mana Casio G-SHOCK G-9300-1ER Mudman Tough Solar cu display pentru barbati:

Daca iti doresti ceasuri , brand-ul Casio este cel inspre care ar trebui sa te orientezi inainte de toate. Modelele de ceasuri Casio barbatesti originale sunt fabricate din materiale de calitate superioara, dar si in culori in voga usor de asortat la diverse tinute, precum este si acest ceas .

Iti recomandam sa optezi pentru un ceas barbatesc Casio G-SHOCK G-9300-1ER Mudman Tough Solar de mana cu geam de ce vine cu o curea de si pe care il poti achizitiona online la un pret foarte bun. Alege ceasuri originale Casio de barbati pentru un look modern.

Magazin: watchshop


Produse din aceeasi categorie