Ceas  Barbatesc Casio G-SHOCK GA-1100-1AER GRAVITYMASTER    cu Comanda Online

Comanda online acest ceas de mana barbatesc Casio G-SHOCK GA-1100-1AER GRAVITYMASTER original, un model cu mecanism intr-o nuanta de , disponibil la pret accesibil. Alege ceasuri Casio barbati cu curea de si geam de atunci cand doresti sa porti un accesoriu modern. Mai mult decat atat, astfel de ceasuri barbatesti Casio originale sunt considerate a fi adevarate bijuterii de colectie.

VEZI PRET

Caracteristici Ceas Barbatesc Casio G-SHOCK GA-1100-1AER GRAVITYMASTER Original cu Cadran de mm:

Id Produs: 100830
Brand: Casio

Casio introduce noi aditii la seria GRAVITYMASTER a ceasului special conceput si proiectat ca ceas de mana de aviatie. Acest nou model dispune de un nou tip de functie World Time (Ora pe Glob), care este proiectata avand in minte pilotii internationali. In plus, fata de timpul din locatia curenta, care este indicat de acele late ale orarului si ale minutarului, ceasul poate indica, in cadranul din dreptul orei 9 si timpul pentru un al doilea fus orar. Alte functii utile pilotilor includ un buton mare, la pozitia orei 9, care poate fi folosit printr-o singura apasare pentru a declansa citiri continue timp de 60 de secunde ale senzorului de directie sau ale senzorului de temperatura. De asemenea, lumina LED de mare luminozitate a afisajului permite citirea, chiar si in intuneric, a informatiilor afisate. Toate acestea si multe alte capabilitati fac din acest nou model de ceas GRAVITYMASTER alegerea logica atunci cand vine vorba de ceasuri de aviatie.</p>

Detalii Ceas de mana Casio G-SHOCK GA-1100-1AER GRAVITYMASTER cu display pentru barbati:

Daca iti doresti ceasuri , brand-ul Casio este cel inspre care ar trebui sa te orientezi inainte de toate. Modelele de ceasuri Casio barbatesti originale sunt fabricate din materiale de calitate superioara, dar si in culori in voga usor de asortat la diverse tinute, precum este si acest ceas .

Iti recomandam sa optezi pentru un ceas barbatesc Casio G-SHOCK GA-1100-1AER GRAVITYMASTER de mana cu geam de ce vine cu o curea de si pe care il poti achizitiona online la un pret foarte bun. Alege ceasuri originale Casio de barbati pentru un look modern.

Magazin: watchshop


Produse din aceeasi categorie