Ceas  Barbatesc Casio G-SHOCK GW-A1000-1AER MultiBand 6 Tough Solar Smart Access    cu Comanda Online

Comanda online acest ceas de mana barbatesc Casio G-SHOCK GW-A1000-1AER MultiBand 6 Tough Solar Smart Access original, un model cu mecanism intr-o nuanta de , disponibil la pret accesibil. Alege ceasuri Casio barbati cu curea de si geam de atunci cand doresti sa porti un accesoriu modern. Mai mult decat atat, astfel de ceasuri barbatesti Casio originale sunt considerate a fi adevarate bijuterii de colectie.

VEZI PRET

Caracteristici Ceas Barbatesc Casio G-SHOCK GW-A1000-1AER MultiBand 6 Tough Solar Smart Access Original cu Cadran de mm:

Id Produs: 85858
Brand: Casio

Functia Smart Access ofera accesul rapid la informatii vitale, indiferent de situatia in care v-ati aventurat. Operatiunile electronice foarte simple ale coroanei va permit sa schimbati instantaneu setarea orasului, sa comutati intre ora locala si ora unui anumit oras sau sa accesati Timpul universal Coordonat (UTC). Un mecanism inovator si rapid suporta atat blocarea sigura cat si eliberarea usoara. Indicatorul orar, minutarul si secundarul sunt actionate de motoare independente astfel incat indicatoarele ceasului sa se miste instantaneu in pozitia necesara, indiferent de functia folosita.

Detalii Ceas de mana Casio G-SHOCK GW-A1000-1AER MultiBand 6 Tough Solar Smart Access cu display pentru barbati:

Daca iti doresti ceasuri , brand-ul Casio este cel inspre care ar trebui sa te orientezi inainte de toate. Modelele de ceasuri Casio barbatesti originale sunt fabricate din materiale de calitate superioara, dar si in culori in voga usor de asortat la diverse tinute, precum este si acest ceas .

Iti recomandam sa optezi pentru un ceas barbatesc Casio G-SHOCK GW-A1000-1AER MultiBand 6 Tough Solar Smart Access de mana cu geam de ce vine cu o curea de si pe care il poti achizitiona online la un pret foarte bun. Alege ceasuri originale Casio de barbati pentru un look modern.

Magazin: watchshop


Produse din aceeasi categorie