Ceas  Barbatesc Citizen TITANIUM BM1290-54F    cu Comanda Online

Comanda online acest ceas de mana barbatesc Citizen TITANIUM BM1290-54F original, un model cu mecanism intr-o nuanta de , disponibil la pret accesibil. Alege ceasuri Citizen barbati cu curea de si geam de atunci cand doresti sa porti un accesoriu modern. Mai mult decat atat, astfel de ceasuri barbatesti Citizen originale sunt considerate a fi adevarate bijuterii de colectie.

VEZI PRET

Caracteristici Ceas Barbatesc Citizen TITANIUM BM1290-54F Original cu Cadran de mm:

Id Produs: 83942
Brand: Citizen

Ceasul barbatesc Citizen TITANIUM BM1290-54F Eco-Drive este realizat in stilul casual – sport. Are un mecanism Eco-Drive. Markerii ora de tip linii si cifre arabe sunt in contrast cu fundalul negru, pentru o lizibilitate perfecta. Cadranul ceasului Citizen TITANIUM BM1290-54F Eco-Drive este protejat de un geam din safir care atinge nivelul 9 pe scala Mohs pentru masurarea duritatii materialelor, cel mai dur fiind diamantul care masoara 10. Carcasa si bratara din titan sunt rezistente in timp. Afiseaza data curenta printr-o caseta data amplasata in dreptul orei 3. Are aratatoare cu insertii luminescente, poti verifica ora si in medii intunecate, are o clasificare a rezistentei la apa de 10 atm. Ceasul Citizen TITANIUM BM1290-54F Eco-Drive este un model versatil si comod pentru utilizarea zilnica.

Detalii Ceas de mana Citizen TITANIUM BM1290-54F cu display pentru barbati:

Daca iti doresti ceasuri , brand-ul Citizen este cel inspre care ar trebui sa te orientezi inainte de toate. Modelele de ceasuri Citizen barbatesti originale sunt fabricate din materiale de calitate superioara, dar si in culori in voga usor de asortat la diverse tinute, precum este si acest ceas .

Iti recomandam sa optezi pentru un ceas barbatesc Citizen TITANIUM BM1290-54F de mana cu geam de ce vine cu o curea de si pe care il poti achizitiona online la un pret foarte bun. Alege ceasuri originale Citizen de barbati pentru un look modern.

Magazin: watchshop


Produse din aceeasi categorie