Ceas  Barbatesc Elysee SITHON GP50/13270    cu Comanda Online

Comanda online acest ceas de mana barbatesc Elysee SITHON GP50/13270 original, un model cu mecanism intr-o nuanta de , disponibil la pret accesibil. Alege ceasuri Elysee barbati cu curea de si geam de atunci cand doresti sa porti un accesoriu modern. Mai mult decat atat, astfel de ceasuri barbatesti Elysee originale sunt considerate a fi adevarate bijuterii de colectie.

VEZI PRET

Caracteristici Ceas Barbatesc Elysee SITHON GP50/13270 Original cu Cadran de mm:

Id Produs: 98362
Brand: Elysee

In anul 1920 ceasornicarul Jacques Beaufort a fondat propria fabrica de ceasuri sub numele de Elysee, intr-un sat mic aproape de Bemont, dar dupa ce acesta moare nu se mai produc ceasuri ale acestei marci. In 1960 Elysee a fost din nou inregistrata de societatea Harer, avand o productie noua si concentrandu-se pe ceasurile mecanice. Aceasta marca a fost puternic implicata in cursele de Formula 1 dedicandu-i chiar si o colectie. In prezent toate ceasurile sunt fabricate in Germania si isi fac simtita prezenta in 30 de tari. Ceasurile Elysee au mecanisme automatice sau quartz, sunt elegante sau sport, au geam din cristal mineral sau safir. Mecanismele folosite de fabrica Elysee sunt: Citizen, Miyota, Seiko, Ronda, Isa sau Valjoux 7750. Colectia Sithon este deja foarte celebra printre barbati, astfel Elysee decizand sa adapteze designul si pentru doamne. Carcasa din otel inoxidabil de inalta calitate si cureaua din piele de vitel aduc acestuia o nota de eleganta.

Detalii Ceas de mana Elysee SITHON GP50/13270 cu display pentru barbati:

Daca iti doresti ceasuri , brand-ul Elysee este cel inspre care ar trebui sa te orientezi inainte de toate. Modelele de ceasuri Elysee barbatesti originale sunt fabricate din materiale de calitate superioara, dar si in culori in voga usor de asortat la diverse tinute, precum este si acest ceas .

Iti recomandam sa optezi pentru un ceas barbatesc Elysee SITHON GP50/13270 de mana cu geam de ce vine cu o curea de si pe care il poti achizitiona online la un pret foarte bun. Alege ceasuri originale Elysee de barbati pentru un look modern.

Magazin: watchshop


Produse din aceeasi categorie