Ceas  Barbatesc Orient DESIGN UG1R002B Modern Styling    cu Comanda Online

Comanda online acest ceas de mana barbatesc Orient DESIGN UG1R002B Modern Styling original, un model cu mecanism intr-o nuanta de , disponibil la pret accesibil. Alege ceasuri Orient barbati cu curea de si geam de atunci cand doresti sa porti un accesoriu modern. Mai mult decat atat, astfel de ceasuri barbatesti Orient originale sunt considerate a fi adevarate bijuterii de colectie.

VEZI PRET

Caracteristici Ceas Barbatesc Orient DESIGN UG1R002B Modern Styling Original cu Cadran de mm:

Id Produs: 82727
Brand: Orient

Ceasul barbatesc Orient CLASSIC DESIGN UG1R002B Modern Styling este un model realizat in linii simple, care nu se demodeaza in timp datorita designului clasic. Dispune de un mecanism quartz, are o precizie de +/-20 secunde pe luna. Markerii ora de culoare argintie de pe fundalul negru confera o lizibilitate perfecta. In dreptul orei 3 este plasata o caseta care indica data si o caseta care indica ziua saptamanii. Ceasul Orient CLASSIC DESIGN UG1R002B Modern Styling este un accesoriu subtil dar cu impact, se potriveste atat la tinutele clasice cat si la cele elegante. Verifica si celelalte variante disponibile ale ceasului Orient CLASSIC DESIGN UG1R002B Modern Styling.</p>

Detalii Ceas de mana Orient DESIGN UG1R002B Modern Styling cu display pentru barbati:

Daca iti doresti ceasuri , brand-ul Orient este cel inspre care ar trebui sa te orientezi inainte de toate. Modelele de ceasuri Orient barbatesti originale sunt fabricate din materiale de calitate superioara, dar si in culori in voga usor de asortat la diverse tinute, precum este si acest ceas .

Iti recomandam sa optezi pentru un ceas barbatesc Orient DESIGN UG1R002B Modern Styling de mana cu geam de ce vine cu o curea de si pe care il poti achizitiona online la un pret foarte bun. Alege ceasuri originale Orient de barbati pentru un look modern.

Magazin: watchshop


Produse din aceeasi categorie