Ceas  Barbatesc Orient LIGHT POWERED WF01006B    cu Comanda Online

Comanda online acest ceas de mana barbatesc Orient LIGHT POWERED WF01006B original, un model cu mecanism intr-o nuanta de , disponibil la pret accesibil. Alege ceasuri Orient barbati cu curea de si geam de atunci cand doresti sa porti un accesoriu modern. Mai mult decat atat, astfel de ceasuri barbatesti Orient originale sunt considerate a fi adevarate bijuterii de colectie.

VEZI PRET

Caracteristici Ceas Barbatesc Orient LIGHT POWERED WF01006B Original cu Cadran de mm:

Id Produs: 105701
Brand: Orient

Seria Light Power de la ceasurile Orient folosesc un acumulator ce se incarca de la mai multe surse de lumina, printr-o celula foto ce se afla sub cadranul acestuia,drept urmare ceasul nu necesita schimbarea bateriei 1 data la 3 ani precum un ceas obisnuit.<br />&nbsp;Folosind aceasta metoda mai prietenoasa cu mediul inconjurator, noua serie de la Orient incepe sa scrie o noua pagina in istoria ceasurilor Orient.</p>

Detalii Ceas de mana Orient LIGHT POWERED WF01006B cu display pentru barbati:

Daca iti doresti ceasuri , brand-ul Orient este cel inspre care ar trebui sa te orientezi inainte de toate. Modelele de ceasuri Orient barbatesti originale sunt fabricate din materiale de calitate superioara, dar si in culori in voga usor de asortat la diverse tinute, precum este si acest ceas .

Iti recomandam sa optezi pentru un ceas barbatesc Orient LIGHT POWERED WF01006B de mana cu geam de ce vine cu o curea de si pe care il poti achizitiona online la un pret foarte bun. Alege ceasuri originale Orient de barbati pentru un look modern.

Magazin: watchshop


Produse din aceeasi categorie