Ceas  Barbatesc Vostok-Europe NEW Gaz-14 LIMOUSINE 6S30/5659175    cu Comanda Online

Comanda online acest ceas de mana barbatesc Vostok-Europe NEW Gaz-14 LIMOUSINE 6S30/5659175 original, un model cu mecanism intr-o nuanta de , disponibil la pret accesibil. Alege ceasuri Vostok-Europe barbati cu curea de si geam de atunci cand doresti sa porti un accesoriu modern. Mai mult decat atat, astfel de ceasuri barbatesti Vostok-Europe originale sunt considerate a fi adevarate bijuterii de colectie.

VEZI PRET

Caracteristici Ceas Barbatesc Vostok-Europe NEW Gaz-14 LIMOUSINE 6S30/5659175 Original cu Cadran de mm:

Id Produs: 82924
Brand: Vostok-Europe

MaÅŸina de lux GAZ 14 reprezintă una dintre cele mai mari realizări din istoria automobilelor sovietice. Construite exclusiv pentru oficialii si politicienii sovietici de rang &icirc;nalt de la 1977 pana la 1989, aceste masini luxoase de sapte locuri erau renumite pentru designul tehnologic avansat ÅŸi confortul care rivalizeaza orice prejudecata americana. Unele dintre caracteristicile exclusiviste si sofisticate pentru acea vreme includeau transmisia automată, servodirecÅ£ie ÅŸi fr&acirc;ne, aer condiÅ£ionat ÅŸi izolare avansată a zgomotului. Perfectionarea continua in brandul Gaz – 14 a devenit o platforma pentru inovatii, design ÅŸi tehnologii &icirc;ncorporate &icirc;n producÅ£ia de masă a multor alte modele de masini sovietice din epoca.</p>

Detalii Ceas de mana Vostok-Europe NEW Gaz-14 LIMOUSINE 6S30/5659175 cu display pentru barbati:

Daca iti doresti ceasuri , brand-ul Vostok-Europe este cel inspre care ar trebui sa te orientezi inainte de toate. Modelele de ceasuri Vostok-Europe barbatesti originale sunt fabricate din materiale de calitate superioara, dar si in culori in voga usor de asortat la diverse tinute, precum este si acest ceas .

Iti recomandam sa optezi pentru un ceas barbatesc Vostok-Europe NEW Gaz-14 LIMOUSINE 6S30/5659175 de mana cu geam de ce vine cu o curea de si pe care il poti achizitiona online la un pret foarte bun. Alege ceasuri originale Vostok-Europe de barbati pentru un look modern.

Magazin: watchshop


Produse din aceeasi categorie