Ceas  Barbatesc Zeppelin FLATLINE 7364-5    cu Comanda Online

Comanda online acest ceas de mana barbatesc Zeppelin FLATLINE 7364-5 original, un model cu mecanism intr-o nuanta de , disponibil la pret accesibil. Alege ceasuri Zeppelin barbati cu curea de si geam de atunci cand doresti sa porti un accesoriu modern. Mai mult decat atat, astfel de ceasuri barbatesti Zeppelin originale sunt considerate a fi adevarate bijuterii de colectie.

VEZI PRET

Caracteristici Ceas Barbatesc Zeppelin FLATLINE 7364-5 Original cu Cadran de mm:

Id Produs: 107235
Brand: Zeppelin

Ceasul barbatesc Zeppelin FLATLINE 7364-5 este un model potrivit pentru cei care adopta un stil fashion – elegant. Are mecanism automatic si display analog, usor de citit, cu marcaje de tip linii. Capacul transparent al carcasei permite vizualizarea mecanismului ceasului Zeppelin FLATLINE 7364-5. Cureaua maro, din piele, evidentiaza cadranul bej pe care sunt dispusi markeri ora de culoare aurie pentru o nota de stralucire. Secundarul este in cadran separat, intre orele 3 si 5. Poti gasi ceasul Zeppelin FLATLINE 7364-5 si in alte variante de culori.</p>

Detalii Ceas de mana Zeppelin FLATLINE 7364-5 cu display pentru barbati:

Daca iti doresti ceasuri , brand-ul Zeppelin este cel inspre care ar trebui sa te orientezi inainte de toate. Modelele de ceasuri Zeppelin barbatesti originale sunt fabricate din materiale de calitate superioara, dar si in culori in voga usor de asortat la diverse tinute, precum este si acest ceas .

Iti recomandam sa optezi pentru un ceas barbatesc Zeppelin FLATLINE 7364-5 de mana cu geam de ce vine cu o curea de si pe care il poti achizitiona online la un pret foarte bun. Alege ceasuri originale Zeppelin de barbati pentru un look modern.

Magazin: watchshop


Produse din aceeasi categorie