Ceas  Barbatesc Casio G-SHOCK GA-400-1AER    cu Comanda Online

Comanda online acest ceas de mana barbatesc Casio G-SHOCK GA-400-1AER original, un model cu mecanism intr-o nuanta de , disponibil la pret accesibil. Alege ceasuri Casio barbati cu curea de si geam de atunci cand doresti sa porti un accesoriu modern. Mai mult decat atat, astfel de ceasuri barbatesti Casio originale sunt considerate a fi adevarate bijuterii de colectie.

VEZI PRET

Caracteristici Ceas Barbatesc Casio G-SHOCK GA-400-1AER Original cu Cadran de mm:

Id Produs: 103985
Brand: Casio

Ceasul barbatesc CASIO G-SHOCK GA-400-1AER se adreseaza celor cu un stil de viata dinamic, care practica activitati sportive si au nevoie de un ceas multifunctional. Are o clasificare a rezistentei la apa de 20 atm. Ceasul CASIO G-SHOCK GA-400-1AER este dotat cu functiile cronometru, numaratoare inversa si alarma, utile atunci cand practici activitatile sportive preferate. Cureaua neagra, din cauciuc, este durabila. In medii intunecate ofera o vizibilitate maxima datorita functiei full auto-iluminare a cadranului cu Led. Dispune de un mecanism quartz, are o precizie de +/-15 secunde pe luna. Este un model rezistent la socuri. Displayul analog si digital permite o citire usoara a datelor. Ceasul CASIO G-SHOCK GA-400-1AER iti va reda cu precizie ora pentru 31 de fusuri orare.

Detalii Ceas de mana Casio G-SHOCK GA-400-1AER cu display pentru barbati:

Daca iti doresti ceasuri , brand-ul Casio este cel inspre care ar trebui sa te orientezi inainte de toate. Modelele de ceasuri Casio barbatesti originale sunt fabricate din materiale de calitate superioara, dar si in culori in voga usor de asortat la diverse tinute, precum este si acest ceas .

Iti recomandam sa optezi pentru un ceas barbatesc Casio G-SHOCK GA-400-1AER de mana cu geam de ce vine cu o curea de si pe care il poti achizitiona online la un pret foarte bun. Alege ceasuri originale Casio de barbati pentru un look modern.

Magazin: watchshop


Produse din aceeasi categorie