Ceas  Barbatesc Casio G-Shock GPR-B1000-1BER Rangeman Triple Sensor Solar Assist GPS Navigation    cu Comanda Online

Comanda online acest ceas de mana barbatesc Casio G-Shock GPR-B1000-1BER Rangeman Triple Sensor Solar Assist GPS Navigation original, un model cu mecanism intr-o nuanta de , disponibil la pret accesibil. Alege ceasuri Casio barbati cu curea de si geam de atunci cand doresti sa porti un accesoriu modern. Mai mult decat atat, astfel de ceasuri barbatesti Casio originale sunt considerate a fi adevarate bijuterii de colectie.

VEZI PRET

Caracteristici Ceas Barbatesc Casio G-Shock GPR-B1000-1BER Rangeman Triple Sensor Solar Assist GPS Navigation Original cu Cadran de mm:

Id Produs: 136638
Brand: Casio

Functii ale ceasului: Alarma, Alimentare solara, Altimetru, Barometru, Bluetooth (Conectivitate wireless prin Bluetooth), Busola, Calendar, Conexiune Smart, Cronometru, Data, GPS Navigatie, GPS Receptie semnal, Iluminare, Indica Ora in Format 24h, Indicator nivel baterie, Luna, Memorie pentru date punctuale, Mod Avion, Ora pe Glob, Ore Rasarit/Apus, Power saving, Rezistent la noroi si murdarie, Rezistent la socuri, Rezistent la temperaturi scazute, Sursa de alimentare, Temporizator, Termometru, Ton la actionarea butoanelor, Ziua saptamanii</p>

Detalii Ceas de mana Casio G-Shock GPR-B1000-1BER Rangeman Triple Sensor Solar Assist GPS Navigation cu display pentru barbati:

Daca iti doresti ceasuri , brand-ul Casio este cel inspre care ar trebui sa te orientezi inainte de toate. Modelele de ceasuri Casio barbatesti originale sunt fabricate din materiale de calitate superioara, dar si in culori in voga usor de asortat la diverse tinute, precum este si acest ceas .

Iti recomandam sa optezi pentru un ceas barbatesc Casio G-Shock GPR-B1000-1BER Rangeman Triple Sensor Solar Assist GPS Navigation de mana cu geam de ce vine cu o curea de si pe care il poti achizitiona online la un pret foarte bun. Alege ceasuri originale Casio de barbati pentru un look modern.

Magazin: watchshop


Produse din aceeasi categorie