Ceas  Barbatesc Casio W-800H-1AVES Baterie 10 ani    cu Comanda Online

Comanda online acest ceas de mana barbatesc Casio W-800H-1AVES Baterie 10 ani original, un model cu mecanism intr-o nuanta de , disponibil la pret accesibil. Alege ceasuri Casio barbati cu curea de si geam de atunci cand doresti sa porti un accesoriu modern. Mai mult decat atat, astfel de ceasuri barbatesti Casio originale sunt considerate a fi adevarate bijuterii de colectie.

VEZI PRET

Caracteristici Ceas Barbatesc Casio W-800H-1AVES Baterie 10 ani Original cu Cadran de mm:

Id Produs: 78300
Brand: Casio

<span style=font-size: 12pt;>Alarma complexa cu repetitie (snooze). Iluminare a cadranului cu LED. Dual Time (fus orar suplimentar): un al 2-lea fus orar poate fi setat si apelat. Calendar perpetuu (cu exceptia anilor bisecti). Cronometru de la 1/100 secunda pana la 24 ore.</span></p>

Detalii Ceas de mana Casio W-800H-1AVES Baterie 10 ani cu display pentru barbati:

Daca iti doresti ceasuri , brand-ul Casio este cel inspre care ar trebui sa te orientezi inainte de toate. Modelele de ceasuri Casio barbatesti originale sunt fabricate din materiale de calitate superioara, dar si in culori in voga usor de asortat la diverse tinute, precum este si acest ceas .

Iti recomandam sa optezi pentru un ceas barbatesc Casio W-800H-1AVES Baterie 10 ani de mana cu geam de ce vine cu o curea de si pe care il poti achizitiona online la un pret foarte bun. Alege ceasuri originale Casio de barbati pentru un look modern.

Magazin: watchshop


Produse din aceeasi categorie